Eugenie Guljé-Penders


Mrs. Eugenie Guljé-Penders

BewegingsOnderwijs PE Teacher, Reiki, CBP

Clinic

Pr.Margrietstraat 26

Baambrugge, near Amsterdam 1396JX
Netherlands

Phone: +31612751310
eugenie@bodytalk.nu
www.bodytalk.nu

Biography

» English

Mijn verhaal,

Toen ik in Hong Kong woonde kwam ik op een dag plots mijn bed niet meer uit door pijn in mijn onderrug. Via de huisarts aldaar werd ik door verwezen naar een Chinese arts en tevens BodyTalk practitioner. Deze vertelde dat het verhaal achter mijn pijn, mijn vader betrof. Wat de arts niet wist, was dat anderhalf jaar ervoor mijn vader overleden was. Het klonk voor mij wel logisch, maar begreep niet hoe zoiets doorwerkte. De BodyTalk practitioner tapte op mijn hoofd en hart, en binnen een paar dagen was de pijn in mijn rug helemaal verdwenen. Wow! hier wilde ik meer van weten!

Voorheen als docente bewegingsonderwijs op diverse (internationale) scholen en als fotografe te hebben gewerkt, heb ik me verder verdiept in 'Bewegen' en de kijk hierop.
Waarom beweegt de één soepel door het leven, in de breedste zin van het woord...   en ondervindt de ander menig vorm van hinder?

Het 'toeval' wil dat de oprichter van BodyTalk, John Veltheim naar Hong Kong kwam. Het begin van een nieuw avontuur in de vorm van 'Finding Health'.   In deze cursus werd, voor mij, de energetische, ongrijpbare en spirituele wereld op een, voor mij logische wijze begrijpbaar,  met name door de wetenschap; quantum fysica. 

Hierna heb ik mezelf de cortices techniek aangeleerd via het filmpje van John Veltheim op deze site. Na dit eigen gemaakt te hebben kwam er 'toevallig' een collega-docente naar mij toe met de vraag of ik pijnstillers bij me had i.v.m. haar migraine aanval. Nee, maar ik kon wel wat anders... Na voorzichtig haar cortices te hebben uitgetapt, vroeg ik hoe het haar verging, zei ze: "het is weg!!!! mijn migraine is echt weg!" Holy...gaaf! Een paar uur later zag ik haar weer. Haar hoofd voelde wat zwaar, maar verder voelde ze zich echt prima :D

Hierna heb ik vele modules gevolgd binnen BodyTalk en mijn CBP examen gehaald in 2013.

Alles ontvouwt zich op een manier die ikzelf niet verzonnen zou kunnen hebben... Zo bijzonder. Nog altijd leer ik bij, ontwikkel ik mezelf en word ik me bewuster van het veld waarin wij leven.

Met veel plezier probeer ik nu, samen met enkele collega's, meer bekendheid te geven aan BodyTalk in Nederland en de Benelux.
Sinds 2014 heb ik 'BodyTalksystem Centre Eugenie' opgezet, mijn praktijk in Abcoude en organiseer ik cursussen in en om Amsterdam. 
Leuk als je een sessie komt uitproberen of naar één van onze lezingen of cursussen komt.   Hartelijke groet, Eugenie

BodyTalk = "het horen van de symfonie van het bewustzijn, waarin lichaam en geest musiceren..."
 
Home Learn More Practitioners Courses Membership Testimonials
Who We Are BodyTalk Find a Practitioner Find a Course Join Today Videos
Get the Newsletter Access Become a Practitioner Founder's Courses Membership at a Glance Foundation
Contact Us Breakthrough Practitioner Levels Beginner's Courses Membership Levels Store
FAQ Mindscape BodyTalk as a Career View All Instructors Membership Prices Media Kit
Privacy Policy News Invest in Yourself Course Listing
Copyright © 2005 - 2021 International BodyTalk Association (IBA) | Legal